Logga in
Logga in
Lösenord
Kundvagnen är tom
Sök artiklar
Visa moms
Version:
E-butik Flex (6.9)
2 MASKINER & VERKTYG » 

• ELVERK/BELYSNINGSMASTER

• ELVERK/BELYSNINGSMASTER
Chicago Pneumati elverk och belysingsmaster är av högsta kvalitet. Elverken finns från mindre portabla elverk till betydligt större 200KVa mobila diesel elverk. Finns något för allas behov.
• BELYSNINGSMASTER
• BELYSNINGSMASTER
Mobila belysningsmaster från Chicago Pneumatic för varje plats, alla förhållanden och viktigast av allt, för varje budget. Finns ett stort urval av LED-alternativ med olika typer av kåpor och andra designval. Eftersom belysningsmaster ofta används under krävande förhållanden har Chicago Pneumatic koncentrerat sig på arbetskapacitet och optimering av både livslängd och andrahandsvärde. Det är bara att ansluta dem till strömkällan, tex ett nätuttag eller en generator, för omedelbar belysning. De ger användarna marknadens bredaste urval av de säkraste och effektivaste belysningsmaster för många applikationer och branscher.
Ett annat viktigt mål har varit enkel åtkomst till motorn, med servicekomponenter och avtappning. Alla modeller har en miljövänlig ram som förhindrar vätskeläckage.
• DIESEL GENERATORER
• DIESEL GENERATORER
Chicago Pneumatic CPDG-Serien med mobila generatorer. Det finns 11 modeller att välja mellan från 9 kVA upp till 200 kVA.
• MOBILA ELVERK
• MOBILA ELVERK
Alla CPPG-generatorer har en stark ram med extra förstärkning runt känsliga komponenter och en skyddad kontrollpanel. Dessutom är kabelskorna täckta och indragna för extra skydd. Särskilda egenskaper är bland annat de användarvänliga kontrollpanelerna och tillvalet timräknare som gör det lättare att hålla underhållsschemat. Tack vare den praktiska handtagskonstruktionen går det dessutom lätt att lyfta generatorerna eller transportera dem på hjul. Finns som bensin eller diesel drivna. Chicago Pneumatis portabla elverk är av högsta kvalitet.
Från 1,6 kVA till 11,9 kVA
JEMTLUFT MIDGÅRDSGATAN 2 83145 Östersund Tele: 063-55 66 00 E-post: info@jemtluft.se